facebook

У російській владі панують істеричні настрої через провал так званої “спеціальної військової операції” в Україні. Найближчими днями Москва може вдатися до нових ракетних ударів по містах України.

Як повідомляє “Українська правда” із посиланням на власні джерела, за даними розвідки, найбільша загроза ракетних ударів зберігатиметься до 18 квітня.

Через плани РФ українців закликали бути пильними, не ігнорувати повітряні тривоги і в разі їх оголошення використовувати найближче укриття.

Про те, що робити, коли звучить сигнал повітряної тривоги, та як поводитися в укритті, читайте детально тут.

Зауважимо, що причиною розлюченості військового керівництва РФ є те, що війна в Україні затягнулася, а санкції Заходу повільно вбивають російську економіку.

Як виправдання новим атакам у Москві називають ракетні удари, яких Україна нібито завдає по території РФ. Ідеться, зокрема, про обстріл селища Клімово у Брянській області, де напередодні постраждали семеро людей.

Однак, як стало відомо з перехоплення СБУ, обстріл селища здійснили самі російські військові, аби виправдати подальшу ескалацію війни проти України.

У РФ раніше відверто погрожували завдати нових ракетних ударів по Києву, якщо продовжуватимуться атаки на території Росії.

Джерело.