facebook

Дружина співголови партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука Оксана Марченко запропонувала обміняти свого чоловіка на британців, які, як вона стверджує, потрапили в полон до військових Росії та формувань самопроголошеної “ДНР”.

Про це вона заявила у своєму зверненні.

“Я закликаю родичів Ейдена Есліна та Шона Піннера звернутися до свого прем’єр-міністра із проханням обміняти ваших близьких на мого чоловіка”, – сказала Марченко.

За словами Марченка, вона “із повідомлень масової інформації” дізналася про здачу в полон громадян Великобританії Ейдена Есліна та Шона Піннера військовослужбовцям Росії та ДНР. Британці нібито діяли у складі підрозділів 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ у Маріуполі.

Марченко закликала родичів Есліна та Піннера звернутися з проханням про обмін до прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона.

Як відомо, генеральна прокуратура розслідує дві справи стосовно затриманого нардепа від “ОПЗЖ”, кума президента РФ Віктора Медведчука і наполягатиме на його арешті без альтернативи внесення застави.

Джерело.