facebook

“Україна стане економічно міцною”: астролог спрогнозував фінансовий стан українців у 2023-2024 роках

Фінансовий гороскоп 2023 від Влада Росса передбачає сприятливий час для відкриття своєї справи українцями цього року.

Український астролог Влад Росс прогнозує, що у 2023 році, поки Юпітер буде в Тельці, у сфері фінансів, ресурсів і цінностей відзначатиметься розширення та виникнення нових можливостей. Це буде дуже сприятливий час для України – у нашу державу почнуть надходити неймовірно великі інвестиції, особливо навесні 2024 року.

Юпітер перейде у знак Тельця 16 травня цього року і перебуватиме там до 24 травня 2024 року. Згідно з прогнозом Росса, цей період ознаменується тим, що може оновитися українська економіка.

“Енергія Тельця буде щедрою і доброзичливою, тому, скориставшись наданими можливостями, можна буде отримати навіть більше очікуваного. Сонячна активність досягне свого піку в 2024 році, а Юпітер у Тельці оздоровить українську економіку. Завдяки цьому 2024 рік стане кінцем інфляції, лих та різних складних ситуацій”, – зазначив Росс.

Також астролог зазначає, що у період перебування Юпітера в Тельці українцям вдасться чимало зробити для зміцнення свого добробуту та отримання великого прибутку. За словами Росса, у другій половині травня варто організувати бізнес – він стане міцним і прибутковим.

“Той, хто прагне забезпечити великий фінансовий успіх свого підприємства, не повинен втратити цей період. Це прекрасний час, щоб почати свою справу – вона буде приречена на великий прибуток і успіх. Більше того, в цей час можна закрити те підприємство, яке зараз у вас є, і відкрити нове – у нього буде більше можливостей, ресурсів, перспектив і фінансовий успіх”, – прогнозує астролог.

Раніше Влад Росс також зазначав, що будь-які дії в плані роботи і кар’єри в третьому місяці весни нинішнього року (аж до 20-го числа) не повинні бути поспішними. За його словами, травень буде сприятливим для того, щоб запустити новий сімейний бізнес або робити проекти в галузях нерухомості та будівництва.

Джерело.