facebook

Жанна Шарова та Ігор Семенченко досі лишаються у реанімації обласної лікарні Мечникова.

Хочуть повернутися до служби, тільки-но дозволять лікарі. Найтяжчі поранені під час стрілянини на “Південмаші” у Дніпрі уперше розповіли про пережите.

Про це йдеться в ТСН.14.00.

Жанна Шарова та Ігор Семенченко досі лишаються у реанімації обласної лікарні Мечникова. Попри вкрай тяжкі поранення, медикам вдалося врятувати їм життя, хоча попереду ще тривале лікування та операції.

Поранення вони отримали десять днів тому, коли один з солдат відкрив стрілянину по товаришам по службі: п’ятьох вбив, ще п’ятьох поранив. Найтяжчі потерпілі нині розповіли, що із підозрюваним жодних конфліктів не мали.

Контрактниця Жанна Шарова, що дістала три кулі, твердить, що взагалі не була із ним знайома. Старший солдат Ігор Семенченко розповідає, незадовго до того, як відкрити вогонь, підозрюваний читав книгу, був спокійним.

«Я цього чоловіка взагалі не знала. Я тільки запам’ятала його обличчя. А так я навіть його імені і прізвища не знала. Я дуже рідко заступала в цей караул, де срочна служба. Я не знаю, чому він так вчинив», – каже поранена дівчина.

Джерело.