facebook

Глибина перевищує понад 30 метрів.

У Марокко четвертий день намагаються визволити 5-річного хлопчика, що впав у колодязь.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 4 лютого.

За рятувальною операцією стежать усією країною. Надзвичайники працюють вже кілька днів поспіль. На місці у повній готовності чекає гелікоптер “швидкої”, який зможе доправити дитину до лікарні. Утім, дістатися маленького Раяна поки не вдалося.

Колодязь, у який впав хлопчик, дуже вузький, а його глибина перевищує 30 метрів. Тож, аби допомогти дитині, рятувальники риють поряд інший колодязь, з якого проб’ють стіну і заберуть малого. Він перебуває у свідомості, йому вдалося спутити трубки з киснем і водою та камеру.

За рятувальною операцією стежать як у Марокко, так і в сусідніх країнах. Тисячі користувачів Інтернету пишуть слова підтримки батькам і кажуть, що моляться за Райана.

Як повідомлялося, 30-річна Анна Шепaрд з Угорщини, яку називають “реальною Рапунцель”, розповіла про те, як її волосся почало сивіти в 13 років і над нею знущалися інші діти. Жінка каже, що після того, як почала сивіти у підлітковому віці, однокласники називали її “Круеллою” — лиходійкою з відомого мультфільму 101 далматинець”. Через те, що дівчинка боялася видаватися старою, вона просила маму дозволити їй пофарбувати волосся.

Джерело.