facebook

У Херсоні під час корпоративу в ресторані зникла 38-річна Яна Судакова. Її знайшли мертвою тільки на другу добу – жінка замерзла в покинутій будівлі неподалік. У неї залишилися чоловік та двоє дочок-школярок.

У Херсоні знайшли мертвою 38-річну Яну Судакову

Докладніше про трагедію читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Довго не могли знайти, доки не переглянули відео з камер спостереження

Яна 24 грудня відпочивала в ресторані “Моцарт”, що розташований у самому центрі Херсона. Ближче до ночі (близько 23:00) вона, залишивши всередині всі свої речі та верхній одяг, вийшла надвір подихати свіжим повітрям. Проте після цього її більше ніхто не бачив.

Уже наступного дня, 25 грудня, чоловік Яни звернувся до поліції, повідомивши, що жінка не повернулася додому. Також він звернувся до місцевого пошукового загону “Мілена”. “Ми займалися інформаційними пошуками, розсилали по групах у соцмережах оголошення. Але приблизно через 16 годин чоловік повідомив, що Яну знайшли мертвою”, – пояснила керівниця пошукового загону Тетяна.

У поліції Херсонської області OBOZREVATEL повідомили, що Яна померла від переохолодження. Її тіло знайшли в покинутій будівлі за рестораном після того, як уважно переглянули відео з камер спостереження – побачили, що жінка покинула заклад через чорний хід і попрямувала в той бік.

“Це стара частина міста, там такі будинки, руїни. Ніхто не думав, що вона туди може піти”, – пояснив речник обласної поліції Віталій Байдоров.

За словами знайомих Яни, ресторан “Моцарт” розташований на одній території із закладом “Аль Капоне”. Тому спочатку і виникла помилкова версія про те, що жінка могла вирушити в інший ресторан.

“Насправді в соцмережах просили відгукнутися гостей із сусіднього закладу, раптом вони її бачили”, – припускає одна з її колег.

Близькі загиблої кажуть, що у Яни серце зупинилося не від переохолодження, а від того, що воно було слабким. І насправді два дні Яну шукав чоловік, який нарешті її й відшукав. А не поліція

Сім’я була на першому місці

Знайомі Яни не можуть прийти до тями від такої звістки. “Благополучна сім’я, двоє дітей, доньки ще до школи ходять. Жодних проблем у них не було. Яна дуже любила своїх дітей, дбала про них. Колись вона навіть залишила роботу, щоб займатися донечками, підтягнути їх у навчанні”, – згадує одна з подруг жінки.

Яна закінчила Херсонський університет, факультет фізико-математичних наук та інформатики. Спочатку намагалася викладати в школі, але зрозуміла, що це не її покликання.

Судячи з її резюме на сайті з пошуку роботи, жінка була спеціалісткою з продажу. Працювала у фінансовій компанії, потім – торговим представником. Останнім часом вона була менеджеркою із продажу віконної фурнітури. Їй ця робота дуже подобалася.

Останнім часом сім’я займалася розведенням собак породи Кане-корсо. Чоловік Яни на своїй сторінці пропонував двох цуценят цієї породи. Як розповідають друзі, років зо два-три тому вони купили собі такого собаку, він коштував дорого, по нього навіть їздили в інше місто.

“Вона була хорошою фахівчинею, дуже чуйною. Ніколи не відмовляла в допомозі колегам, особливо новеньким співробітникам. Але сім’я для неї була на першому місці. З чоловіком у неї були добрі стосунки, виховували двох доньок. Вони небідні люди, у будинку зроблений ремонт, чисто, модний інтер’єр. Вона сама завжди була доглянутою, зі стрижкою, з манікюром. У нас у всіх у голові не вкладається, як таке могло статися… Скільки ми бували з нею на святах, корпоративах, вона завжди була веселою, спокійною, зайвого вона ніколи не пила”, – розповідає одна з її колег.

Джерело.