facebook

Астролог назвала міста, звідки навесні масово евакуюватимуть людей

Астролог Ангеліна Вакуліна назвала найнебезпечніші міста найближчим часом. За її словами, важкий період буде майже в усій Україні, проте в деяких містах і областях все буде набагато складніше.

Як розповіла експертка в інтерв’ю “Главреду”, у Херсонській області буде примусова евакуація. Таким чином українська влада намагатиметься врятувати людей. Така ж ситуація буде в Сумській області.

“Весна – це дуже важкий момент. Не можу сказати за травень, але квітень буде вкрай важким. І в плані обстрілів, і в плані інфраструктури, і в плані деяких прикордонних районів, і в просуванні окупантів на нашій території”, – сказала Вакуліна.

Вона додала, що ховатися на Західній Україні – не найкраща ідея, тому що він теж страждатиме від окупантів:

“Івано-Франківськ, Тернопіль, Львів… Може бути раптовий “приліт” туди, куди ще не “прилітало”. Може бути Ужгород чи Чернівці – там, де було “затишшя” порівняно з іншими містами. Київ і область – це мета. Тут висока небезпека для столиці. Харків, Суми та області – дуже важкий напрямок. Ситуація буде тільки посилюватися для жителів цих регіонів”.

Також Вакуліна побачила серйозну небезпеку для Дніпра, Запоріжжя, Черкас і Черкаської області, Полтави і Полтавської області, Миколаєва та Миколаївської області.

“З 5 квітня по 15 квітня будуть “палити” сильно. Вони будуть влаштовувати нам випробування. Окупанти можуть бити по дитячих закладах. Трагедія з дітьми може програтися. Не ходіть і максимально уникайте торгових центрів, розважальних заходів”, – підсумувала експертка.

Джерело.