facebook

Астрологи відповіли, чи буде ядерна війна в Україні

Багато з них переконані, що Путін намагається просто залякати українців.

Мабуть, усі бояться, що війна в Україні може тривати ще невизначений час, а ще більше лякає ядерна війна. Існує багато думок з цього приводу, проте давайте дізнаємося, що про це говорять “небесні світила”.

Чи буде ядерна війна – думки астрологів
Війна в Україні сьогодні вимотує українців – постійні тривоги, обстріли міст і загибелі, як серед військових, так і серед мирного населення. Кожен із нас мріє, щоб цей жах скоріше закінчився і більше ніколи не повторився.

Але чи буде ядерна війна? Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН заявив, що повномасштабне вторгнення закінчиться застосуванням ядерної тактичної зброї.

“Однак ніхто не знає, що буде потім. Раніше вже застосовували ядерні бомби, а тактичну зброю – ні. Найімовірніше, вона може знищити стадіон, але який ефект буде загалом – невідомо”, – зазначив астролог.

А ось астролог Олексій Кириченко, відповідаючи на запитання, чи буде ядерна війна 2024 року, впевнено відповів, що ні.

“Це дуже просте запитання. Я на нього впевнено відповідаю, що ні. Час від часу посилювалося залякування ядерним ударом. Майже завжди, коли це було, була підкреслена позиція планети Плутон. Саме вона пов’язана з темою атома і ядерних ударів. Зараз, починаючи з весни, вона не виражена. Я думаю, що навіть залякувати цим не дуже-то будуть”, – сказав астролог у коментарі ТСН.

Крім того, майстер китайської метафізики Давид Векуа в інтерв’ю YouTube-каналу “Мій світ” сказав, що після застосування ядерної зброї переможців у війні не буде. Тому інші країни просто не дозволять Путіну натиснути “червону кнопку”.

Астрологія – вчення неточне, тому вірити прогнозам астроекспертів чи ні – справа ваша. Однак, якщо ви панікуєте з приводу, буде ядерна війна чи все ж таки ні, то можете трохи заспокоїтися.

При цьому враховуйте, що ніхто напевно не знає, коли почнеться ядерна війна і чи взагалі наважиться Путін натиснути “червону кнопку”.

Джерело.