facebook

Не лише обстріли: таролог розповів, чого чекати українцям у дзеркальну дату 24.02.24

За словами таролога, українцям потрібно засвоїти кармічні уроки

Вже у суботу, 24 лютого, 2024 року в Україні буде особливий потік енергії та можливостей. За словами таролога Раміра, цього дня кожен із нас може налаштувати своє життя на позитив.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від таролога на YouTube-каналі “RAMIR TARO”.

24.02 2024 року має особливе містичне значення як дзеркальна дата, у якої в обох частинах числа – ті самі цифри.

Ця дата, складена з чисел 2 та 4, несе в собі гармонію, партнерство, надійність та потенціал нескінченності. Для багатьох людей цей час стає моментом рефлексії та прагнення змін на краще.

Водночас ця дата таїть у собі не лише добрі перспективи для нас, українців, а й, на жаль, необхідність засвоїти кармічні уроки та зробити важливі висновки. Про це говорить професійний таролог Рамір, досить популярний в українському сегменті Мережі.

На його думку, на початку війни українці легко вигнали російських фашистів з-під Києва, бо діяли у єдиному пориві, об’єднані одним бажанням. Потім, на жаль, такого єднання вже не було, і війна набула затяжного характеру.

“Вищі сили незадоволені, і дають нам ще один шанс об’єднатися для того, щоб виграти війну в короткий термін”, – пояснив таролог.
Українцям дають ще один шанс пройти через випробування та знову стати єдиною нацією. На жаль, масовані обстріли найближчим часом не припиняться, але в перспективі цілком можливо.

Джерело.