facebook

“Жінка врятує”: відомий астролог визначив умову для кінця війни

За словами астролога, багато що залежить від виборів в Америці

Відомий український астролог Влад Росс, який набув популярності в соціальних мережах, розповів, за яких умов може завершитися війна в Україні. Також астрологічний експерт визначив, що може сильно вплинути на те, щоби активні зіткнення на фронті завершилися.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру Влада Росса, який є доступним для перегляду в мережі YouTube.

За словами астролога, багато залежить від виборів в Америці. Якщо до влади прийде представник США при ООН Ніккі Хейлі, ситуація в Україні значно покращиться.

“Україну врятує жінка. Оскільки на виборах у США жінка має перемогти. Я впевнений, що планета великого нещастя Сатурн, яка перебуває в будинку судів Дональда Трампа, не дозволить йому бути допущеним до виборів президента. Якийсь важливий суд він програє і не зможе ухвалити участь у виборах І тоді настане зіркова година жінки – Ніккі Хейлі, яка народилася в день інавгурації президентів США – 20 січня.Було б феєрично подивитися, як у день свого народження вона відзначить, коли їй вручатимуть “корону”, так би мовити, президента США”, – заявив Росс.

Астролог додав, що у Ніккі є лише три конкуренти, проте вона з легкістю покладе їх на лопатки.

Також варто нагадати той факт, що Астролог Олексій Кириченко впевнений, що незабаром Україна забуде про велику війну і повернеться до мирного життя. За його словами, гаряча фаза війни закінчиться вже у травні 2024 року.

На YouTube-каналі “Астро Світ” він розповів, що для ЗСУ складеться сприятлива ситуація з другої половини-кінця зими 2024 року. Саме у цей період українці зрозуміють, що ми почали перемагати.

Однак, повне припинення бомбардувань України варто чекати не раніше літа. Приблизно у цей період Україна та Росія домовлятимуться про мир, продовжив експерт.

Джерело.