facebook

Українська блогерка-мільйонниця Софія Стужук зізналася в романтичному зв’язку з відомим інфлюенсером Ігорем Пустовітом, який все ще перебуває у шлюборозлучному процесі з її подругою Сашею Бо. За день до цього уважні підписники помітили її в обіймах коханого.

'Тепер можна не ховатися': Стужук зізналася у зв'язку з колишнім чоловіком Саші Бо. Фото і відео

Фанати запідозрили роман після вечірки блогерів, де зібралося 30 Instagram-зірок з усієї України. Ігор та його нова обраниця весь вечір провели вдвох, танцюючи та обіймаючись подалі від зайвих очей. Чуттєвими кадрами присутні ділилися на своїх сторінках (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Відомо, що блогери зібралися в Івано-Франківську, де 8 грудня відбувся концерт гурту KALUSH. Після заходу вони вирушили в Буковель, де разом провели вечір, співаючи, танцюючи та знайомлячись між собою.

Блогери зібралися в Буковелі

Франківська знаменита блогерка Verbaaa в своїх stories розповіла, що в Карпати вони поїхали компанією з 30 людей з усіх куточків України. Звідти молоді люди ділилися відео та фотографіями, на яких вперше і помітили ніжні стосунки між Ігорем та Софією.

Стужук та Пустовіта помітили разом

На кадрах колишній Саші Бо обіймав Стужук і танцював з нею повільні танці. Присутні на вечірці не скупилися на свою реакцію, називаючи новоспечену пару “милашками” та додаючи емодзі з сердечками.

Пара весь вечір провела вдвох

Після вдалого вечора інфлюенсери влаштували фотосесію, де коментатори змогли висловитися про стосунки між блогерами. Вони пригадали, як до розлучення молоді люди сім’ями відпочивали з горах.

Ігоря та Софію запідозрили в романі

Підписники також дорікнули Софії в тому, що вона крутить роман з колишнім чоловіком своєї подруги.

Коментатори висловились про ніжні стосунки між блогерами

Підписники пригадали, як Ігор та Софія відпочивали сім'ями

Деякі фанати висловилися на захист блогерки і припустили, що з Ігоря та Софії могла б вийти красива пара. В той час як інші натякнули, що Instаgrаm-зірка просто використовувала ексдружину обранця.

Фанати припустили, що з Ігоря та Софії вийшла б гарна пара

Підписники дорікнули блогерам

Після критики в мережі Софія зізналася, що вони з Ігорем вже не вперше разом їздять в Буковель, але раніше їм доводилося це приховувати.

“Вдруге на підйомнику вдвох, але тепер хоч можна не ховатися”, – написала блогерка.

Стужук зробила зізнання

Зазначимо, що колишня обраниця і мати трьох синів Ігоря також знайшла нове кохання. Пару помітили на скандальній “голодній тусі”, куди вони прийшли разом.

Нагадаємо, що на початку осені мережу сколихнув гучний скандал між колишніми закоханими Сашою Бо та Ігорем Пустовітом. Після багатьох років спільного життя подружжя заявило про наміри розлучитися.

Пізніше кожен з них дав інтерв’ю, в якому виплили “неінстаграмні” подробиці життя в родині. Виявилося, що чоловік бажав Олександрі померти від раку та шантажував приватними відео.

OBOZREVATEL також писав, що Пустовіт відповів на звинувачення ексдружини, звинувативши її в брехні.

Коротко про зірок:

Ігор Пустовіт – відомий івано-франківський блогер, колишній чоловік Олександри Пустовіт, з якою вони виховують 2 синів.

Софія Стужук – скандальна блогерка-мільйонниця. Також має 3 дітей.

Джерело.