facebook

Переспівувати старовинні колядки вже стало звичною справою в українському шоу-бізнесі. З року в рік ми захоплюємося новими аранжуваннями та звучанням звичних нам різдвяних хітів, але цього разу Олександр Пономарьов вирішив підійти до підготовки до різдвяних свят по-новому. Народний артист України цього разу написав абсолютно нову колядку і виконав її разом з іншими відомими артистами.

“Одного разу на Різдво до мене прийшли друзі, і я хотів увімкнути різдвяну українську музику, щоб створити святкову атмосферу в будинку. Намагався знайти хоча б пів години української різдвяної музики – нічого не знайшов. Тоді ввімкнув американську, якої було на 3-5 годин – будь ласка, слухай скільки хочеш… І тоді я задумався, почав учити, а що ж із колядками? Виявилося, що 100 років тому Леонтович написав “Щедрик”. Розмірковую, а де ж інші? Багато артистів щороку щось робили на Різдво, якісь проєкти, переспівували ті самі колядки. І тоді подумав: треба написати нову!” – прокоментував свою ідею Олександр.

Разом з Олександром Пономарьовим нову колядку “Христос народився” заспівали Оля Полякова, DZIDZIO, PIVOVAROV, ALEKSEEV і Леся Нікитюк. Їм у цьому допомагали дитячий хор та симфонічний оркестр.

Колядка за добу зібрала понад 200 тисяч переглядів на YouTube. Користувачі не стримують себе у схвальних відгуках про нову композицію.

Джерело.