facebook

У четвер, 9 грудня, розпочалося судове засідання щодо обрання запобіжного заходу водієві вантажівки, якого звинувачують у трагічній дорожньо-транспортній пригоді під Черніговом, в якій загинуло 13 людей.

Суд обирає запобіжний захід водію вантажівки, який влаштував ДТП під Черніговом. Фото

У Telegram-каналі “Сегодня” повідомляється, що підозрюваний Сергій Карповець на суді заявив, що не пам’ятає моменту аварії. Тому чоловік вважає, що не може бути винним у аварії (Щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

“Я не можу бути винним, машина почала гальмувати, далі хлопок і більше нічого не пам’ятаю”, – сказав на суді підозрюваний Сергій Карповець.

Після аварії 44-річному водієві вантажівки повідомили про підозру за ч. 3. ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років.

Чоловікові може загрожувати до 10 років ув'язнення

Водія звинувачують по ч. ст. 286 КК України

Як повідомляв OBOZREVATEL, 7 грудня у Чернігівській області в аварії загинуло 13 людей, ще семеро отримали травми. ДТП сталася біля села Киселівка на автодорозі Н-27 Чернігів – Грем’яч. За попередніми даними, вантажівка зіткнулася з маршрутним автобусом. П’ятеро пасажирів, яким вдалося вижити в аварії, наразі перебувають у Чернігівській міській лікарні №2. Четверо з них – у важкому та вкрай важкому стані.

Імовірною причиною трагедії в обласній прокуратурі назвали погодні умови. За попередніми даними фуру занесло на зустрічну смугу, де вона зіткнулася з маршруткою.

Джерело.