facebook

Під Києвом СБУ за п’ять років після гучного зникнення водія BlaBlaCar львів’янина Тараса Познякова нарешті знайшла його тіло. Його виявили на ділянці дороги Житомир – Київ, між селами Бузова та Гурівщина

А за день до цього Верховний Суд України залишив чинний довічний вирок Дмитру Голубу, одному з убивць Тараса. Другий учасник злочину Луан Кінгісепп довго ховався від слідства. Але загинув внаслідок вибуху в будинку на проспекті Науки в Голосіївському районі Києва.

Тарас Позняков зник 4 квітня 2016 року неподалік Києва. Він віз двох пасажирів, яких узяв на сервісі попутників BlaBlaCar. Правоохоронці довго не могли знайти Познякова.

Докладніше про це читайте у матеріал OBOZREVATEL.

До Києва так і не доїхав

Ця трагедія сталася 4 квітня 2016 року. Тарас зник на під’їзді до Києва. Молодик взяв у попутники двох чоловіків через сервіс BlaBlaCar, коли їхав зі Львова до столиці на своїй Ауді А6. Щоправда, на сервісі злочинці назвалися жіночими іменами.

Попутниками виявилися Луан Кінгісепп і Дмитро Голуб, обидва були бійцями Правого сектора закарпатського підрозділу “Сонечко”. Це саме той підрозділ, якій брав участь у перестрілці в Мукачеві. (Тоді вони під’їхали до офісу місцевого бізнесмена і депутата Михайла Ланьо та вбили людину. Конфлікт спалахнув через контрабанду).

Під Києвом Тарас зник. Пізніше поліція в одному з гаражів села Чабани виявила його Ауді 6 зі слідами крові всередині. Переднє сидіння було прострілене.

 

Джерело.