facebook

Олег Жданов повідомив, що російська армія знімає з тривалого зберігання машини, танки та бронетранспортери, яким 30 років і більше.

Влітку російські окупанти для війни проти України витягували техніку із пунктів постійної дислокації – із частин. А зараз вони знімають радянську техніку та озброєння зі складів тривалого зберігання.

Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов на своєму YouTube-каналі.

“Зараз вони (російські військові – ред.) конкретно пішли в історію, пішли на склади тривалого зберігання. І сьогодні ми спостерігаємо, що вони везуть техніку, яка знята з тривалого зберігання. Машини, танки, бронетранспортери, яким 30 років і більше, радянського випуску. Техніка, яка стояла на тривалому зберіганні. Ось що вони везуть на сьогоднішній день. І про це постійно йдеться, що на ешелонах стоять танки Т-80, Т-72А – це єдина була невелика модернізація в Радянському Союзі ще, тобто розумієте, скільки років цим танкам. Везуть “Урали”, везуть КРАЗи 225-ті, які стоять на зберіганні. Радянський Союз дуже багато їх ставив. КРАЗ найкращим тягачем тоді був і найкращою машиною в плані прохідності для військ. Ось це вони й везуть сьогодні на передову”, – розповів Жданов.

 

 

Джерело.