facebook

У Фано, 23-річнаукраїнка, мати маленького сина, померла від ножових поранень. Поліцій затримала її колишнього чоловіка. У березні вона втекла в Італію від війни в Україну.

Анастасію Алашрі знайшли мертвою в сільській місцевості: напередодні вона не вийшла на роботу, тому її знайомі забили тривогу.

Про це повідомляє “Українська газета в Італії” із посиланням на італійські ЗМІ.

Вона пішла до свого колишнього чоловіка, щоб забрати свої речі. У минулому, жінка подавала на нього заяву до карабінерів за побиття.

23-річну українку знайшли мертвою зі слідами 3-ох ножових поранень вранці, 14 листопада, у сільській місцевості Вілла Джулія, поблизу Фано (Пезаро-Урбіно).

У злочині підозрюють її колишнього чоловіка-єгиптянина. Його заарештували на вокзалі Болоньї.Як повідомили карабінери, що ведуть розслідування, молода українка прибула в Італію в березні, тікаючи від війни, разом із чоловіком та їх 3-річним сином.

Вона працювала у ресторані у Фано. У неділю, 13 листопада, жінка не вийшла на роботу, і її знайомі забили у тривогу.

Її шукали весь вечір, поки наступного ранку пожежники та карабінери не знайшли бездиханне тіло.Вона розлучилась із першим чоловіком і хотіла заново побудувати життя з новим партнером. В той вечір вона пішла до свого колишнього, щоб забрати одяг.

На тілі виявлено ножові поранення у різні частини тіла.

Жінка була мамою трирічного хлопчика.

Заява про насилля

За словами карабінерів, останніми місяцями стосунки між Анастасією та її чоловіком, 32-річним єгиптянином, ставали все більш конфліктними, тому дівчина виявила бажання розлучитися.

Кілька днів тому, 11 листопада, вона звернулася до карабінерів, щоб подати заяву про знущання, від руки свого чоловіка.

Вона покинула подружній дім і переселилася до свого друга та колеги по роботі.

У неділю вранці Анастасія вирішила повернулася, щоб забрати особисті речі, там вона зустрілася із колишнім. Між ними зав’язалася сварка.

 

Джерело.