facebook

Міжнародна допомога, яку отримує Україна для боротьби із російськими загарбниками, допомагає деокупувати українські землі

 

Диктатор Путіна так сильно хотів демілітаризувати Україну, що спонукав ще більш масштабне озброєння української армії.

Кожна країна допомагає, як може – зброєю, боєприпасами, спорядженням, гуманітарні вантажі, медикаменти та інше. Кожен допомагає в міру своїх можливостей, а деяким вдається навіть перестрибнути через свою голову. Це вкотре підтверджує теорію початку Третьої світової війни, яка вже йде, адже до неї так чи інакше залучені всі країни світу. І прикро, що йде вона на території України.

Однією з необхідних військових систем, яких потребує Україна, є системи протиповітряної оборони, які дозволять «закрити» небо над країною та вберегти громадянське населення від російських ракет.

Німеччина пообіцяла надати Україні 4 системи ППО IRIS-T. Про це інформує Главред, посилаючись на інформацію німецького уряду.

Повідомляється, що зараз IRIS-T немає на озброєнні навіть Бундесвер. Раніше Німеччина планувала передати одну таку систему, але бюджет розширили та з’явилися гроші ще на три. А отже, уряд Німеччини виділить 4 системи ППО IRIS-T.

Додатково буде відправлено 30 тисяч патронів калібру 40 міліметрів та 24 кулемети MG3 для броньованих ремонтно-евакуаційних машин. Ще плануються постачання 10 мостових систем, 3 середніх мостових систем та 90 великовантажних причепів для перевезення важкого озброєння.

 

Джерело.