facebook

Диктатор Путін заявив, що ухвалив рішення про початок повномасштабної війни проти України “свідомо”, відповівши “дзеркально”, щоб “допомогти населенню Донбасу”.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відреагував на цю пропагандистську заяву і наголосив, що Путін публічно зізнався у злочині агресії проти України.

Про це очільник МЗС написав у Twitter.

У зв’язку з цим Кулеба закликав міжнародних партнерів підтримати створення трибуналу у справі про скоєння злочину агресії щодо України.

“Путін щойно публічно зізнався у злочині агресії проти України: “Ми зробили це свідомо”. Я ще раз закликаю всі держави: підтримати створення Спеціального трибуналу у справі про злочин агресії проти України. Злочин на виду. Справедливість має перемогти”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, диктатор Кремля Володимир Путін 7 вересня під час Східного економічного форуму заявив, що Росія, напавши повномасштабно на Україну, нічого не втратила у війні, хоча насправді їхні втрати перевищили 50 тисяч. Крім того, диктатор сказав, що ухвалив рішення про початок повномасштабної війни проти України “свідомо”, відповівши “дзеркально”, щоб “допомогти населенню Донбасу”.

 

 

Джерело.