facebook

Осінньо-зимовий період складний для ведення бойових дій. Українські війська повинні встигнути зупинити наступальний порив та темп росії.

Про це повідомляє редакція з посиланням брифінг представника Головного управління розвідки Міноборони Вадима Скібіцького.

“Якщо говорити наскільки критична ситуація, ми повинні говорити про те, що хочемо не хочемо, але йде осінньо-зимовий період. Як правило, він дуже складний для ведення бойових дій. Через те на сьогоднішній день будуть критичні питання. По-перше, необхідно зупинити наступальний порив, наступальний темп росії, відповідно інші операції плануються за тим же самим безпосереднім наказом верховного головнокомандувача щодо проведення операцій”, – заявив він

За словами Скабіцького, союзники України розуміють ситуацію та поставляють військову техніку для наших бійців.

“Ті ж самі HIMARS й артилерія 155 калібру вже дозволила знищити велику кількість пунктів управління й заставити ворога відвести свої склади від лінії фронту.

Це все впливає на темп наступу, на бойові дії, тому що збільшується плече підвозу й у ворога появляється страх, що він може бути знищений і це реальність, яка на сьогодні вже є”, – зазначив він.

Джерело.