facebook

У Києві коронавірус забрав життя 45-річного Володимира Дмитренка. Чоловік хворів лише десять днів і вже збирався залишати лікарню, але раптово настала смерть. Він хотів вакцинуватись, проте так і не встиг цього зробити.

Володимир будував великі плани на життя, активно допомагав українським школярам та студентам досягати успіху. Друзі та рідні згадують його як талановитого організатора, називають душею компанії, добрим батьком та просто енергійною людиною.

Не встиг вакцинуватися, а смерть настала раптово
Друзі Володимира не можуть повірити, що його більше немає в живих. Талановитий та сповнений ідей чоловік будував великі плани на своє життя.

За словами його друга Владислава Бовсуновського, Володимир став почуватися погано ще 27 жовтня. Йому ставало дедалі гірше і зрештою чоловіка забрали до однієї з київських лікарень. Згодом здавалося, що стан стабілізувався. Сатурація підвищилася до 92% і пацієнт уже збирався виписуватись, але 7 листопада він раптово помер. “З’ясувалося, що в нього було уражено 30% легень”, – розповів друг.

Володимир не був противником вакцинації, але, на жаль, так і не встиг зробити щеплення.

“Він кілька разів пробував піти зробити щеплення, але була черга, а часу стояти там у нього не було. Він постійно був чимось зайнятий. І ось так сталося”, – каже Владислав.

Володимир Дмитренко займався тим, що допомагав молодим талановитим українцям брати участь у міжнародному технічному конкурсі ISEF у США. У нашій країні проводився національний відбірковий конкурс “Еко-Техно”, переможці якого вирушали до Штатів на фінал Intel ISEF. Призери як винагороду отримували гранти на навчання за кордоном. Чоловік також був організатором ІТ-заходів для журналістів.

Знайомі Володимира згадують, що він був “крутим та неординарним”. “Вово, твої ідеї, прагнення, плани були на боці добра! Лідер, борець, активіст! За тобою було так багато серйозних перемог”, – пише Ірина Рябека.

Володимира також згадують як прекрасного чоловіка та батька, який по-справжньому любив життя. У нього залишилися дружина Олена та донька, яка навчається в 11-му класі.

У вівторок, 9 листопада, рідні та близькі попрощалися з Володимиром. Його поховали на Байковому цвинтарі в Києві.

 

Джерело.