facebook

Жінка вирішила накласти на себе руки, а також забрати з собою маленьку дочку.

У Луцьку чоловік виявив у кімнаті свою дружину та 2-річну доньку з ножовими пораненнями. З’ясувалося, що жінка намагалася піти із життя, прихопивши з собою дитину. Вона залишила передсмертну записку.

Про це повідомляють “Волинські новини”.

У ніч на 2 листопада у Луцьку 33-річна жінка порізала ножем себе та дворічну дитину. У квартирі, де стався інцидент, було знайдено передсмертну записку.

У записці жінка зізнається, що зробила це все сама і не знає, що з нею останнім часом відбувається. Вона також вибачилася і додала, що любить усіх.

За словами чоловіка жінки, він зауважував, що вона була у пригніченому стані.

Відомо, що жінка поранила себе у кухні, де її знайшов чоловік. І тільки після цього в кімнаті виявили закривавлену дитину. Про те, що зробила з дочкою, встигла розповісти матір.

“Жінка встигла завдати собі множинних ударів у груди, дитину поранила в голову, у тулуб”,– розповідає спікер поліції у Волинській області Ольга Бузулук.

Стан жінки медикам вдалося стабілізувати, а ось її дочка почувається гіршою, вона у реанімації. Її прооперували, біля неї чергує батько.

Що сталося тієї ночі у сім’ї, намагаються з’ясувати слідчі. Відомо, що на обліку соціальних служб сім’я не стояла, окрім пораненої дитини, батьки виховують ще 9-річну доньку.

“Дуже хороша жінка, доглядала дітей, а що сталося– не знаю”,– кажуть сусіди.

Джерело.