facebook

Самопроголошений президент Білорусі вже прямо розповідає громадянам країни про те, що їх чекають страшні речі

Лукашенко раптом почав аналізувати протести, які два роки тому прокотилися по багатьом білоруським містам. Він також налякав білорусів “заварушкою”, яка, за його словами, буде”гірше, ніж в Україні”.

Як повідомляє УНІАН, про це Лукашенко заявив на республіканському семінарі-нараді “Актуалізація методів і форм роботи з населенням на місцевому рівні”.

“Якщо ми не зробимо висновки з того, що сталося в 2020 і після, ми зробимо великий крок до українських подій. Але нам буде важче, ніж Україні. Я вас не лякаю – ви ж знаєте, що я просто так не кажу. Дорогі мої, не дай Бог почнеться якась заварушка, ви ж розумієте, що ми підемо попереду. І не факт, що я з автоматом буду ось тут бігати – ви побіжите попереду”, – заявив Лукашенко.

При це він заявив, що необхідно “зачистити суспільство” від політично заангажованих людей, які нібито ховаються в некомерційних товариствах.

“Виявляється, ці НКО, товариства захисту собачок, кішок, тварин ніколи нікого і не захищали. І не збиралися захищати. Під цією модною вивіскою нам підкидали – а ми раділи! – політично заангажованих людей. Керівникам платили чимало, вони туди збирали і теж потроху платили, знаєте, яких людей. Які були суспільством викинуті на узбіччя, притому справедливо викинуті. І ось вони виплеснулися в перших рядах в 2020 році”, – зазначив Лукашенко.

Нагадаємо, раніше Президент Росії Володимир Путін порівняв себе з імператором Петром I, який теж “збирав руські землі”.

“Зараз ми були на виставці, присвяченій 350-річчю Петра I. майже нічого не змінилося, дивно, приходиш до цього розуміння. Петро I Північну війну 21 рік вів. Здавалося б, воював зі Швецією, щось відторгав. Нічого він не відторгав, він повертав, так, так і є… повертав і зміцнював. Судячи з усього, на нашу долю теж випало повертати і зміцнювати”,- зазначив він.

Джерело.