facebook

Чутки про те, що Путін хворий на рак і повільно вмирає, ходять у ЗМІ вже досить давно. Кажуть, диктатор почав готувати собі наступника, який посяде його місце у президентському кріслі.

Як повідомляє телеграм-канал Generall SVR, минулими вихідними Путін зустрічався з людьми зі свого найближчого оточення і під час цієї зустрічі обговорювалася концепція його поступового відходу від влади та способи забезпечити наступність при зміні керівництва режиму.

Таким чином, “на арену” може вийти молодша донька Путіна – Катерина Тихонова, яку вже давно готують до цієї ролі.

“Ближче до Нового року Путін за планами оголосить про позачергові президентські вибори, які мають відбутися 26 березня 2023 року, і сам Путін у них не візьме участі, підтримавши Дмитра Патрушева. Самого Патрушева, який зараз в уряді обіймає посаду міністра сільського господарства, до цієї події виведуть зі складу уряду на нейтральну посаду, бажаючи знизити ризики негативу за прогнозовану кризу в очолюваній ним галузі. Володимир Путін залишиться головою Держради і реальним керівником країни стільки, скільки дозволить здоров’я, що погіршується”, — пишуть на каналі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, на який вид раку хворіє Путін. Деякі експерти переконані, що жити президентові РФ залишилося небагато. Але вірити таким оптимістичним прогнозам – дурити себе.

 

Джерело.