facebook

Велика кількість українських чоловіків зараз захищає Україну від російських окупантів: тим часом вдома на них чикають батьки, дружини і діти. Моменти довгоочікуваних зустрічей часто відкладаються у пам’яті на все життя.

Як інформує “Obozrevatel”, український захисник, командир від ділення у 68 ВЕБ ЗСУ, а також екоактивіст, музикант, підприємець, голова ГО “Єдина планета” та посланець з питань толерантності ПРООН в Україні Павло Вишебаба захопив мережу зворушливим відео. Він зробив сюрприз доньці, з якою не бачився три місяці.

“Дочка не знала, що я приїхав на кілька днів. Сюрприз у коробці”, – написав Вишебаба.

Він розповів, що ніколи ще не розлучався з дитиною так довго. Тепер воїна відпустили на пару днів із фронту, і він вирішив оригінально зустрітися з донькою.

Дівчинка навіть не уявляла, що може бути у величезній коробці. А коли її відкрила, була шокована побаченим.

Батько вистрибнув із величезним букетом квітів і взяв малюка на руки.

“Нехай усі діти дочекаються своїх батьків”, – підсумував Вишебаба.

У мережі користувачі не приховували захоплення оригінальною зустріччю військового з донькою. Вони заявили, що Вишебаба довів до сліз сюрпризом.

“Сиджу і реву, що за сторінка у вас така? Що не піст то в саме серце???”, “Павло, яка радість. Ми пережили це разом з вами! Такі щасливі за вас”, “Боже, це простоооо”, “Ну що ж ви такі зворушливі відео виставляєте, плачу від щастя за вас”, “Два питання” Як припини переглядатися, тому що припинити ревти), “Слава Україні! Сподіваюся, що ви і кожен військовий скоро повернуться додому і вже ніколи їм не потрібно буде розлучатися зі своїми дітьми, Ні, я не плачу. Так мені просто у вічі радість потрапила”, “Милість зашкалює, нехай всі дітлахи дочекаються своїх батьків”, “Це так мило. Бережіть себе!”, – написали користувачі.

Зазначимо, Вишебаба народився у Краматорську на Донеччині. Після закінчення університету з відзнакою переїхав до Києва. Брав активну участь у Революції Гідності, зокрема в роботі пресцентру Штабу національного опору. Після повалення режиму Януковича півтора роки працював у прес-службі Кабінету міністрів України, де займався міжнародною комунікацією та зв’язками між міністерствами.

Джерело.