facebook

Контрнаступ ЗСУ, який очікується влітку нинішнього 2022 року, обрушить не тільки російську оборону на фронті, а й стабільність в Кремлі. З таким прогнозом виступив російський опозиціонер Ігор Ейдман.

В історії Росії саме в кінці літа-початку осені найчастіше відбувалися катастрофічні і доленосні для країни події. РФ стрімко мчить до такого катаклізму.

Цей процес своїми руками запустив Володимир Путін, почавши кровопролитну війну з Україною. Про це у своєму блозі в Telegram пише емігрував до Європи російський опозиціонер Ігор Ейдман.

Цей процес своїми руками запустив Володимир Путін, почавши кровопролитну війну з Україною. Про це у своєму блозі в Telegram пише емігрував до Європи російський опозиціонер Ігор Ейдман.

Перший варіант – “ніч довгих ножів”. У цій ситуації, вважає Ейдман, Путін з силовиками почнуть масові “чистки” нелояльних осіб. відбуватимуться активні арешти ” зрадників батьківщини “і, можливо, навіть ліквідація неугодних, наприклад, за допомогою”кадирівців”. Можливо, даний сценарій вже почав діяти. На це вказує масова втеча за кордон високопоставлених осіб.крім того, виглядає досить підозрілою активність глави Чечні Рамзана Кадирова, який провів ряд зустрічей з главами силових структур РФ.

Другий варіант- “ГКЧП-навпаки”. Він передбачає об’єднання Еліт для усунення диктатора Путіна тим чи іншим чином. “Вищі російські чиновники і силовики за цим сценарієм оголосять Путіна хворим і відсторонять від влади”, – повідомив Ейдман. Він упевнений, що після цього війна з Україною буде негайно зупинена: війська РФ виведуть з української території, а Москва почне переговори із Заходом про зняття санкцій. Опозиціонер звернув увагу на шквал чуток і повідомлень про нібито невиліковну хворобу Путіна. Не виключено, що це підготовка еліт до майбутнього усунення диктатора “по-тихому”.

Важливо, що в обох варіантах ключову роль відіграють саме силовики. Їм і належить вибрати варіант катаклізму, за яким піде Росія. “Чим ближче режим до краху, тим імовірніше, що правляча верхівка спробує змістити ведучого її в прірву диктатора, або він вдасться до превентивних масових репресій, в тому числі проти неї”, – пише Ейдман. З його слів, обидва ці сценарії в підсумку призведуть до краху путінського режиму. Однак другий варіант бачиться менш кривавим.

Джерело.