facebook

Кирило Буданов повідомив, чи насправді відбуваються значні зміни серед військового керівництва РФ.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов пояснив зміни серед військового керівництва у Москві.

В інтерв’ю НВ він назвав перебільшенням повідомлення про масові арешти всередині ФСБ.

“Певною мірою деякі чистки проведені. Але те, що кажуть більшість ЗМІ, трошки перебільшено. У кількісному та якісному складі цих чисток. Так, є дуже значні зміни серед військового керівництва, на рівні командувачів родів військ, командувачів в армії і так далі. Це не дуже публічні люди, і про це ЗМІ не сильно пишуть”, — зазначив Буданов.

За його словами, є певні зміни та певна кількість заарештованих людей у спецслужбах РФ. Наприклад, генерал Сергій Бесєда, який відповідав у ФСБ за надання оперативної інформації по Україні.

“До речі, історія з фінансуванням (заарештованого співголови ОПЗЖ та кума Путіна Віктора — ред.) Медведчука — це трошки пов’язано з ним. Але тієї картинки, яку хочуть усі побачити, нема. Тисячами нікого не саджають, на жаль. Певні зміни є — їм треба призначити цапа-відбувайла. Ось вони і шукають”, — додав Буданов.

Раніше в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що Росія розглядає можливість включення захоплених територій півдня України до складу тимчасово окупованого Криму та подальшої їхньої інтеграції в російський економічний простір.

Джерело.