facebook

Президент РФ Владімір Путін заявляє, що всі завдання війни проти України, яку він називає “спеціальною військовою операцією”, будуть виконані.

Про це президент-агресор заявив під час виступу у Раді законодавців РФ, пише Інтерфакс
“Хочу знову наголосити, всі завдання спеціальної військової операції, яка проводиться нами на Донбасі та Україні, розпочатій 24 лютого, будуть безумовно виконані, щоб на історичну перспективу гарантувати безпеку мешканцям Донецької та Луганської народних республік, російського Криму та всієї нашої країни”, – заначив Путін.

“Фюрер” також переконував присутніх, що російські військові, розпочавши війну проти України, нібито “запобігли реальній небезпеці, яка вже нависла” над Росією, а також “попередили масштабний конфлікт, який розгорнувся б на російській території, але вже за “чужими сценаріями”.

“Силам, які історично проводили і проводять курс на стримування Росії… така самостійна, велика, величезна, навіть за їхніми уявленнями, країна не потрібна. Вони вважають, що вона є для них просто за фактом свого існування небезпекою. Хоча це далеко не так. Вони самі становлять для всього світу небезпеку”, – розповідав він.

Путін також заявив, що спроба придушити Росію економічно провалилася.
Також, за його словами, “недруги” Росії “форсували виготовлення нової геополітичної зброї”.

Джерело.