facebook

Російські солдати все масовіше відмовляються їхати воювати в Україну. Ті, хто вже побував на путінській “спецоперації” і зміг виїхати з України на перегрупування живим, влаштовують у частинах справжні бунти.

Вже є випадки, коли відмовляються воювати цілі частини. Про це свідчать телефонні розмови окупантів, які перехоплюють і публікують співробітники Служби безпеки України.

Судячи з розмови розмови двох окупантів, один з яких вже повернувся в РФ, а інший досі перебуває під Ізюмом, кількість “відмовників” у російській армії стрімко зростає. Особливо не хочуть повертатися на війну в Україну, де Росія несе шалені втрати, ті окупанти, яким вдалося вирватися з української землі живими.

У підрозділах ледь не зчиняються бунти, деякі частини відмовляються від участі у війні повним складом. Як зробила це після доукомплектації в Росії військова частина, в якій служить один зі співрозмовників

“Нас 22-го вивели, і наша частина не захотіла повертатися назад, зрозумів? Типу відмовники, зрозумів?” – каже він приятелю.

Натомість інший окупант скаржиться на величезні втрати в Україні і на те, що мріє дістатися до ППД і вже ніколи не приїздити в Україну.

“У нас (у полку – Ред.) було 60 танків, залишилося 10, роз*бали нас… Половина – у полоні, половина 200-ті і 300-ті. Коли виводитимуть – теж не зрозумієш… Говорили 24 -го – ніх*я, вже сказали 26-го – така ж х*йня, і остання дата, швидше за все, – це 6 травня”, – скаржиться на “гостинний прийом” українців та брехню командування він.

У СБУ закликали окупантів брати приклад з “відмовників”, бо це єдино правильне рішення для тих росіян, які хочуть залишитися в живих.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що львівські десантники розповіли, як знищують окупантів.

Загалом на ранок 27 квітня Росія у війні проти України втратила 22,4 тис. осіб, знищено 939 танків та 2342 ББМ.

Джерело.