facebook

Західні спецслужби знають, де знаходиться бункер, в якому сидить президент рф путін. Це питання набуло особливої актуальності після того, як він розв’язав повномасштабну війну в Україні.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на нтерв’ю екс-міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Наталії Влащенко.

За його думкою, однією з причин, чому путін не натисне “червону кнопку”, являється, той факт, що він розуміє – йому в бункер прилетит у відповідь.

“Не є секретом для західних спецслужб, де знаходиться путін. В якому саме бункері. Не потрібно думати, що не існує методів у випадку, коли зняті всі обмеження (а використання ядерної зброї означає зняття всіх обмежень), цільового удару по тому місцю, де знаходиться особисто путін”, – прокоментував Аваков.

Спецслужби інформацію стосовно місця розміщення бункеру не розголошують, та ЗМІ припускають кілька варіантів.

Навальний, який зараз перебуває за ґратами, минулого року оприлюднив розслідування про шикарний палац Путіна на березі Чорного моря під Геленджиком у районі села Прасеєвки. Там є бункер – 16-рівневий підземний комплекс, що проходить під мисом Ідокопас. Це укриття має все необхідне для життя, і навіть більше. А в разі ядерної війни в ньому зможуть шикарно жити не тільки путін, а й інші представники політичної еліти росії.

Також імовірно, що ще два бункери розташовані в москві: один – під кремлем, другий – біля держуніверситету імені ломоносова. Вони пов’язані між собою тунелями, також є підземна залізниця, яка веде й до аеропорту “Внуково”.

Також легенди ходять про локацію на горі Ямантау на Уралі. Нібито під нею розташоване справжнє підземне місто, де може проживати кількасот тисяч осіб. За чутками, там створені всі умови, аби люди могли вижити пів року, взагалі не підіймаючись на поверхню.

Є також відомості про об’єкт, який є частиною системи “Периметр” у Свердловській області під горою Косьвінський Камінь. Це резервний командний центр для російських збройних сил на випадок ядерної війни.

Ще одним потенційним, далеким від цивілізації укриттям для можновладців називають рекреаційний комплекс “Алтайское подворье”, який належить “Газпрому”.

Джерело.