facebook

Українські військові знайшли щоденник солдата путінської армії, який той загубив біля Гуляйполя. Війська РФ весь час намагаються просунутися у напрямку цього міста в Пологівському районі Запорізької області, але наші захисники нищать ворога.

Так трапилося й з автором знайденого записника, який він став вести з початку вторгнення в Україну. Кадри опублікував користувач PATRIOTS UA на YouTube (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

У щоденнику російський військовослужбовець робив короткі записи про свою воєнну подорож нашою країною. Їх у жартівливій манері зачитали на камеру українські воїни.

“Поїздка по Україні. 23 лютого – почали рух з колоною. 24 лютого – заїхали на територію України. 26 лютого – потрапили під обстріл танків”, – писав окупант.

Наступний запис він зробив уже 3 березня, зазначивши, що того дня його колона потрапила під мінометний обстріл. А 5-го додав, ніби водії ворожої техніки поїхали у відпустку.

Судячи із подальшого тексту, 20-21 березня загарбник із товаришами перебував у селі Малинівка на Запоріжжі, де їх знову накрили мінометами.

Не встиг окупант написати лиш про те, як потрапив під свій останній обстріл. Тож фінальний запис у його щоденнику зробили українські захисники.

“24 квітня. Гуляйполе. Здається, здох”, – написали воїни червоним маркером і прописними літерами, домалювавши в кінці смайлик.

Щоправда, додали, що цього окупанта дійсно більше немає – в обкладинці щоденника бійці ЗСУ знайшли документи ліквідованого росіянина на прізвище Магомедов.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше в мережі показали кілька записів із відеощоденника російського солдата, який той знімав в Україні. Окупант скаржився на багнюку, довготривалі бої та великі втрати в лавах армії РФ.

Джерело.