facebook

Після програшу на Донбасі у Путіна залишиться два шляхи: оголошувати війну Україні і проводити загальну мобілізацію, або взятися за ядерну зброю.

Путін може застосувати проти України тактичну ядерну зброю. Спочатку про це заявив директор ЦРУ Вільям Бернс, а потім в інтерв’ю CNN підтвердив Володимир Зеленський.

До цього збожеволілого російського воєнного злочинця можуть спонукати невдачі та відчай через відсутність успіхів по завоюванню України. Особливо на тлі знищення двома українськими ракетами “Нептун” російського флагмана ЧФ крейсера “Москва”. Російські Telegram-канали кишать закликами знищити Україну, щоб помститися. Проте, “оплакуючи” залізо, пропагандисти мовчать про загибель 400 осіб екіпажу російського судна.

У цьому вся ідеологія путінського режиму, для якого життя людей – це ніщо. ФСБ просить російський уряд збільшити видатки на труни та надгробки для поховання військових на 17%. Прихована мобілізація провалилася. Більшість росіян готові дивитися на війну проти України з екранів своїх зомбоящиків, а от вмирати на полі бою – ні.

Тому у Путіна фактично лишилося два шляхи: або офіційно оголосити Україні війну, щоб провести загальну мобілізацію, або застосувати тактичну ядерну зброю. Схоже, поки що у Кремлі схиляються до першого варіанту. Проте початкові плани Путіна не змінилися – йому треба вся Україна. На карту поставлено виживання його злочинного режиму. Якщо він програє, то втратить все, включно зі своїм життям.

 

Джерело.