facebook

За словами президента, наразі це – єдине рішення.

Щодня в усьому світі коронавірус б’є антирекорди, і Україна не є винятком. Міністерству охорони здоров’я поставлено завдання наростити добове число вакцинацій до 300 000.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на Конгресі регіональних і місцевих влад в Одесі, поінформувала пресслужба глави держави.

“Під час Другої світової війни наші військові в середньому втрачали близько 1 500 осіб щодня. Сьогодні немає Другої світової війни, але ми втрачаємо вже 700 осіб щодня… Ми розуміємо все, що вихід один – вакцинація…Я дуже прошу, щоб ми всі з вами виключили соцмережі і “включили” мозок. Потрібно вакцинуватися, на сьогодні це не страшилки, а дійсно єдине рішення”, – заявив Зеленський.

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0-800-602-019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Нагадаємо:

Станом на 29 жовтня 2021 року в Україні встановлено новий рекорд: за весь період вакцинальної кампанії зроблено більше 17 млн щеплень.
Міністерство охорони здоров’я визначило 16 причин для відмови від вакцинації (постійної чи тимчасової) від коронавірусу або проведення її з пересторогою. Українці зможуть отримати довідку про протипоказання для щеплення на початку листопада.
Також у МОЗ роз’яснили, коли після перенесеного коронавірусу можна вакцинуватися.

 

Джерело.