facebook

Штам “Омікрон” заполонив Україну та з величезною швидкістю інфікує все більше людей, провокуючи у них важкі симптоми і ускладнення. Цитоківной шторм, який провокує вірус, потребує окремого підходу в лікуванні, без якого заражена людина може опинитися під масштабним руйнівним ударом по всьому організмі. Часто людина потрапляє до лікарні вже у важкому стані та потребує термінової терапії. Не всі лікарі готові до цитокінового шторму, не всі обізнані з таким жахливим ускладненням, тому слід дуже пильно ставитися до власного здоров’я. Якщо ураження легенів буде вже надто сильним, медичні працівники можуть залишитися безсилими. Трагедія може статися будь-якої миті.

Лікар Тарас Жиравецький на своєму каналі в мережі YouTube розповів про те, які нові виклики кинув вірус медичній системі України.

В Україні починається пік чергової хвилі пандемії, очікується не менше 40 000 нових випадків на добу. З них 20% заражених потрапить до лікарні.

Лікар рекомендує збивати температуру під час недуги. З 7-8 дня організм починає виробляти антитіла, які знищать вірус. Але якщо після тижня хвороби зберігається температура, то це може вказувати на приєднання бактеріологічної інфекції.

 

Джерело.