facebook

Підозрювані у вбивстві Максима Самофалова за місяць до зникнення дитини пригощали його наркотиками. Таким “секретом” сам хлопчик ділився з односельчанкою Аллою Абдуллаєвою.

Убиту в Запорізькій області дитину пригощали наркотиками

Про це жінка розповіла в ефірі ток-шоу “Стосується кожного”. У випуску “Замурована таємниця” йшлося про історію Максима. За словами Абдуллаєвої, вона часто спілкувалася з дитиною на різні теми, хлопчик розповідав про своє життя, батьків (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

“А за місяць до свого зникнення він розповів, що знає, де вирощують наркотики, і що його ними пригощали”, – повідомила жінка.

Пізніше хлопчик показав їй двох чоловіків, які цим займалися.

“Як виявилося, пізніше, це були ті двоє, яких затримала поліція у підозрі за його вбивство. А тоді я подумала, що Максим просто загрався”, – сумно розповіла Абдуллаєва.

Нагадаємо: 17 січня у Запоріжжі правоохоронці затримали двох підозрюваних у викраденні та вбивстві 11-річного Максима Самофалова. Хлопчика розшукували п’ять місяців. За даними слідства, наприкінці серпня 2021 року чоловіки викрали хлопчика й утримували в підвалі протягом двох тижнів, а потім убили. Йдеться про раніше засуджених чоловіків 1976 та 1996 років народження.

Підозрюваним, у разі доведення їхньої провини, загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення

Джерело.