facebook

Старша донька телеведучої Сніжани Єгорової, яка заявила, що підтримує усі дії Путіна, Стася Ровінська заявила, що понад рік не спілкується з матір’ю і не поділяє її поглядів.

Про це дівчина написала на своїй Facebook-сторінці. Вона зазначила, що відчуває біль, сором і бажання захистити своїх дітей після публічної заяви матері про підтримку президента країни-агресора РФ Володимира Путіна.
“На це є багато причин. Деякі стосуються тільки нас і я не хотіла б їх виносити. Але є й через різні світогляди й кардинально протилежну громадянську позицію. Відверто, сильно шкодую, що колись зареєструвала її в соцмережах. Бо зараз ми навіть тут не “товаришуємо” і не тримаємо зв’язок. І про жахливі заяви від неї, я як і всі, дізнаюсь або з новин, або надсилають знайомі”, – написала Ровінська.

Вона зазначила, що не має відповідати за слова та вчинки матері. Водночас сама народила трьох дітей і намагається жити так, щоб їм не було соромно й вони не стали заручниками її егоїстичних дій.

“Мені страшно, бо їхня бабуся, сидячи за кордоном, підтримує людину, яка вбиває українців. І їхня бабуся не переймається навіть за безпеку онуків, які живуть в Україні, ходять тут у школу, садочок. Мені страшно за наймолодших братиків і сестричку, які перебувають із нею. Зараз вона єдина людина, яка ними опікується. Вони так само сильно все переживають”, – додала Ровінськ

Джерело.