facebook

Працюєш за кордоном– плати податки двічі? Доходи заробітчан можуть отримати подвійне оподаткування. Черговий очільник податкової заявив, що із 12 мільярдів доларів переказів з-за кордону, в деклараціях офіційно відображено лише 11 мільярдів гривень.

Українці невдоволені такими заявами: Вадим Ковальчук: Нацбанк слідкує скільки готівки передають, аж смішно. Взяли з голови якусь сума і сказали для журналістів.

Сергей Іщук: У нас що кріпацький лад, ці жиди зовсім охреніли і уроки.історії їх нічому не навчили???

Сергій Оніщук: В ви не приху..ли???

Ваня Симчина: Пішли н…ху Уроди дайте. Людям дома роботу тоді будуть платити податок Уроди як в Україні можна прожити за 5000 гривень коли ціни як у Європі, а у вас тварів депутатів і прокурорів зарплати по двісті тисяч. Пожийте Уроди за зарплату п’ять тисяч козли Люди їздять за кордон, щоб прожити в Україні, а ви Уроди все розкрадаєте і тепер іще хочете обкрадати заробітчан.

Юрій Пуздряк: Ви пі*дари їб***і сосіть х*й якщо залізете в кишені заробітчан, то ваш вік не довгий. Я бл*ть лишаю сім’ю і їду за кордон, щоб моя сім’я могла вижити в цій країні яка називається Україна, а ви пі*дари ненасичені жирні хочете, щоб я вам платив ще якісь відсотки я присилаю гроші та витрачаю їх в Україні, а не так як ви пі*дари краду і виводжу в офшори пі*д*раси.

Vova Palisika: Поверніть гроші із офшорів і буде бюджет, а не за рахунок людей які гнуть спину, яких самі ви вигнали з Вітчизни шукати іншої долі.

Zhanna Kolodiy— Jakovenko: Вони мають там за житло за їжу заплатити і там податок заплатити і тут по приїзду? Ви в своєму розумі? Що ви для цих людей зробили доброго? Чим їм допомогли? Чи може тисячу робочих місць відкрили з хорошими зарплатами? Цю владу з такими ідеями гнати треба….і нехай вони поїдуть самі і попробують як воно заробляється…

Джерело.