facebook

Буде справжнє “пекло”: Україну “розжарить” майже до 40 градусів

Синоптики оголосили штормове попередження у західних областях.

Погода в Україні 1 липня буде дуже спекотною. Однак у деяких областях оголосили штормове попередження. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про те, що в Україні буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Безпечно буде лише у західних областях

Водночас синоптики оголосили штормове попередження Волинській, Львівській та Закарпатській областях – І рівень небезпечності. Там очікують грози, дощі, град та шквали.

Синоптик Наталка Діденко попереджає про те, що 1 липня Україна буде однією з найспекотніших країн Європи. Температура повітря підвищиться до 37 градусів тепла. Протягом тижня спека поступово збавлятиме оберти у західних та північних областях.

Погода 1 липня
В Україні 1 липня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день прогнозують дощі з грозами, градом та шквалами у західних областях. Вітер в цей день буде змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с. Також очікуються сильні пориви вітру зі швидкістю 15-20 м/с.

“Температура вночі 17-22°; вдень 29-34°, на півдні та сході країни місцями сильна спека 35-37°”, – йдеться у повідомленні.

Джерело.