facebook

Відмінні новини

 

Ракетні атаки та вибухи перейдуть із території України на інші країни. Відповідний прогноз з’явився у TikTok-каналі olena_astrologer.

“Все це почалося з 12 травня, вже новий вплив Урану… Я один лише фактор розглядаю – проекцію лінії Урану. Ось цей фактор, наприклад, аварія вертольота президента Ірану, вона сталася 19 травня, якраз лінія Урану перейшла кордон Ірану, і там тепер починаються неспокійності”, – каже астролог.

За її словами, 27 травня лінія Урану проходить через Єреван і там може бути нестабільною, після чого з 31 травня “все це залишає кордони України і переходить на територію росії”.

“Це означає, що там будуть дрони, зміщується туди активність літаючих об’єктів, та й всякі бунти, революції теж у відомстві Урану”, – йдеться у відео.

Водночас, астролог прогнозує, що повернення в Україну відбудеться в період з 15 грудня по 17 березня 2025 року, що торкнеться Луганської області.

“З 22 травня починається сприятливий час для армії України. Уран набере чинності до 17-18 червня. Це означає авіацію, ракети, наповнення армії”, – заявила астролог.

Джерело.