facebook

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Микола Галушко обзивав поліцейських, які зупинили його водія за порушення правил дорожнього руху. Інцидент стався ще 18 грудня 2020 року, але відео з’явилося тільки зараз.

Нардеп використав нецензурну лексику

Про це повідомляє “Українська правда”. Поліцейські зупинили авто в центрі Києва приблизно о 4 ранку за перетин подвійної суцільної смуги (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Галушко з використанням нецензурної лексики пояснював правоохоронцям, що це автомобіль народного депутата, і вони нібито не мали права його зупиняти.

Поліцейські зазначили, що нардепи не мають дипломатичного імунітету.

Також депутат звинуватив правоохоронців у провокації, обізвав їх дебілами, наркоманами та “хворими на голову”.

У процесі розмови з’ясувалося, що машина Toyota Land Cruiser належить матері Галушка, а він їздить на ній нібито за договором оренди.

Фракція “Слуга народу” оперативно відреагувала на скандал з Галушком. Заяву опублікувала в Telegram прессекретарка фракції Юлія Палійчук.

В “СН” вважають поведінку свого депутата у спілкуванні з поліцейськими неприйнятною та засуджують його дії.

“Наша фракція приносить вибачення працівникам поліції й усім, кого могла образити ця ситуація”, – йдеться в повідомленні.

Сам Галушко розповів колегам, що знав про існування цього відео, і воно нібито було предметом шантажу з боку тодішнього глави МВС Арсена Авакова, який “погрожував оприлюднити його у випадку відмови депутата підтримувати в парламенті його ініціативи”.

За словами нардепа, публікація відео пов’язана з його позицією під час голосування за відставку Авакова 15 липня. А з’явилося воно саме зараз, бо дата запису з камери минулого року збігається з нинішнім періодом, тому її можна сприйняти як нещодавній інцидент.

Зазначимо, що Галушко є членом комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності. Був обраний по мажоритарному округу №97 (Бровари Київської області).

Галушко обізвав патрульних дебілами

Микола Галушко

Джерело.