facebook

Промовисте фото з підписом “Гаррі Поттери та філософський ступінь” нардепка опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

У суботу, 17 лютого, народна депутатка від “Слуги народу” Мар’яна Безугла єхидно повідомила про отримання диплома своїм колишнім колегою по фракції нардепом Артемом Дмитруком з рук одіозного ректора Одеської юридичної академії Сергія Ківалова. При цьому вона не забула згадати й свою давню “любов” – колишнього головкома ЗСУ Валерія Залужного, який захистив дисертацію в цьому ж виші.

Промовисте фото з підписом “Гаррі Поттери та філософський ступінь” нардепка опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

“Нардеп Артем Дмитрук, який виключений зі Слуга Народу і вніс заставу за архідиякона УПЦ МП, зараз отримав диплом у Ківалова. Одеське угруповання один одного підтримає”, – написала вона в короткому коментарі.Багато хто в коментарях висловив своє обурення таким “тролінгом”. “Які ж ви паскудні і дрібні. Залужний у відставці, а ви продовжуєте плювати йому на спину”, – написала одна з коментаторок.

Як раніше повідомлялося, виключений ще у 2021 році з партії “Слуга народу” народний депутат Артем Дмитрук вніс заставу в розмірі 121 тисячі гривень за ченця Києво-Печерської Лаври Павла Музичука, підозрюваного у виправданні російської агресії. Музичука називаються одним із найближчих соратників “Паші Мерседеса” (Павла Лебедя).

 

Джерело.