facebook

Коли закінчиться війна в Україні: точні передбачення на 2024 рік

Багато астрологів і езотериків дали свій прогноз щодо дати закінчення війни.

Війна розпочалася 24 лютого 2022 року і триває досі, тому кожен українець хоче точно знати, коли закінчиться війна в Україні – 2024 рік буде останнім у такому страшному режимі чи ні. УНІАН зібрав найбільш точні прогнози.

Передбачення Ванги на 2024 рік про Україну
Болгарська ясновидиця говорила про багато речей – в тому числі її пророцтва стосуються і нашої країни. Ті, хто їх розшифровує, стверджують, що Ванга знала, коли закінчиться війна в Україні. Вона вважала, що бойові дії триватимуть близько двох років, а припиняться “коли на трон зійде восьмий”. Достовірно невідомо, хто такий “восьмий”, але цілком може бути, що це навіть не людина, а подія, про яку ми навіть не підозрюємо – сенс такого передбачення на 2024 рік для України стане ясний пізніше.

Передбачення Нострадамуса на 2024 рік про Україну
Ще один відомий астролог, алхімік і поет Мішель Нострадамус у своїх катренах позначив багато подій майбутнього, які в підсумку збулися. Розшифрувати точно передбачення Нострадамуса для нашої країни важко, але історики наводять як приклад пророцтво, де письменник стверджував, що конфлікт триватиме 7 місяців, а після цього переросте у велику війну – Третю світову.

Інші прогнози Нострадамуса на 2024 рік теж складно назвати оптимістичними.

Передбачення на 2024 рік астролога Влада Росса
Відомий український астролог Влад Росс обрадував, що війна в Україні може закінчитися вже навесні. Провісник “бачить” сприятливу ситуацію для нашої країни, збільшення поставок озброєння і навіть переворот в Росії.

Передбачення на 2024 рік астролога Олени Максимової
Ще один український сучасний пророк озвучила, коли закінчиться війна. Максимова вважає, що очікувати швидкої перемоги в 2024 році не варто, проте ЗСУ вдасться повернути багато територій, які зараз знаходяться під контролем РФ. Також астролог підкреслила, що слідом за успішним наступом навесні українці можуть очікувати перемогу вже в жовтні 2024 року.

Джерело.