facebook

У Мережі засвітили обранця відомої блогерки.

Українська блогерка-мільйонниця Юлія Верба у липні цього року повідомила, що більше не самотня.

А вже у жовтні зізналася, що коханий покликав її заміж і вона відповіла йому згодою. Втім, протягом всього цього часу блогерка тримає у суворій таємниці особистість коханого, лише зазначала, що його звуть Костянтин. Обличчя обранця Верба всюди закриває смайликом і сказала, що відкриє його хіба що на весіллі.

Тим часом у Мережі ширяться фото і відео, на яких видно нареченого Верби. А згодом колишня дружина коханого Юлії Верби підтвердила його особистість.

Як стало відомо з власних джерел ТСН.ua, нареченого Юлії Верби звуть Костянтин Золотухін. Він доволі популярний у Львові. У сторіз своєї сторінки в Instagram колишня дружина Золотухіна Юліана ділилася, що дізналася про його стосунки з Вербою у липні. Дівчині було боляче від цієї інформації, але, за її словами, вона це вже “переварила” і сприймає з усмішкою.

Згідно з інформацією з судового реєстру, з колишньою дружиною Золотухін розлучився у травні 2021 року. У нього є донька від попереднього шлюбу.

Також, як стало відомо з власних джерел ТСН.ua, обранець Юлії Верби сидів у СІЗО. За словами інсайдера, чоловік був притягнутий за шахрайство – продавав китайську техніку за оригінальну Apple.

Джерело.