facebook

Більше не повернеться до України? Винник ухвалив кардинальне рішення щодо кар’єри, продюсер виступив із заявою

У мережі з’явилася інформація, що “зниклий” український співак Олег Винник не збирається повертатися до України. На цей момент, як відомо, він перебуває в Берліні, Німеччина, де нібито бореться із серйозним захворюванням. Проте артист, за словами інсайдерів, уже “палить мости” з українськими ексколегами, зокрема припинив співпрацю зі своїм продюсером Олександром Горбенком.

Ексклюзивна інформація з’явилася у Telegram-каналі ресурсу “МУЗВАР”. Її частково підтвердив і сам Горбенко, зробивши заяву щодо “відсутності тісних робочих відносин” із Винником.

Поки достеменно невідомо, чи справді Винник назавжди залишиться в Німеччині, проте інсайдери стверджують, що додому той не поспішає. Також вони наголошують, що на музичному ринку вже є запити на придбання права на виконання хітів співака.

“Останнім часом з Олегом немає тісних робочих відносин, думаю, це і так всі бачать. Щодо прав на проєкт та музичний матеріал – вони фактично належать моїй компанії. Звернень на переспівування та використання образу артиста було декілька. Але на сьогодні я не коментую ситуацію з цього питання. Усьому свій час”, – висловився продюсер артиста.

Нагадаємо, раптове зникнення дало поштовх чуткам про хворобу Винника. Раніше фанати зірки припускали, що він зіткнувся з онкологією. Колеги та близьке оточення виконавця підтвердили, що він серйозно хворіє, проте не назвали діагноз. Відомо лише, що від хвороби артист лікується у Німеччині.

Тим часом голова фан-клубу співака Валерія Барон, яка продовжує спілкуватися з артистом та його командою з початку повномасштабної війни, спростувала чутки про його “онкологію”. Вона запевнила, що артист повернеться на сцену.

У Берліні, як відомо, Винник не сидить без діла, а допомагає ЗСУ. За співпрацю та волонтерську діяльність він отримав дві нагороди.

Проте шанувальників хвилює, чому співак вирішив так різко зникнути з інфопростору. Днями Винник все ж таки зайшов у свої соцмережі, проте звертатися до аудиторії він не став. Натомість музикант здивував фанів дивним вчинком.

Джерело.