facebook

За словами Росса, це точно не Арештович.

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, чи відбудуться вибори у 2024 році та хто може стати президентом України. За словами експерта, якщо вибори і будуть, то лише восени.

“Щодо президентської посади, то єдина людина, яка була на цьому місці 10 років – Кучма. І то тільки тому, що його суперником був комуніст. Ніхто не хотів у другому турі обирати комуніста, тому обрали Кучму. Усі інші були по п’ять років. Володимир Зеленський – не виняток. Я вже скрізь оголосив, що наступним президентом буде Валерій Залужний”, – сказав Росс.

Він додав, що може бути така ситуація, що Зеленський знову балотуватиметься. У такому разі Залужний поступиться йому, продовжив астролог.

Крім того, Рос визначив політичну долю Олексія Арестовича. За словами астролога, Арестович не стане президентом України та навіть не увійде зі своєю партією до парламенту.

“Його політична доля схожа на долю Надії Савченко. Так високо-високо літала льотчиця і так низько впала. Народ уже все зрозумів про Арестовича. Тим більше, що він відсиджується в США. До речі, у мене є інсайдерська інформація, що він не повертається в Україну, тому що йому мають вручити повістку на фронт”, – додав Росс.

Джерело.