facebook

Кожен куточок планети накриють катаклізми: яким буде 2024 рік для України і всієї Землі

У 2024 році Землю чекають різні катаклізми, які розпочалися вже наразі. Водночас, 2024-2027 роки – період повного перезавантаження України, а 2024 рік – рік максимального згасання воєнного конфлікту.

Про це розповіла таролог та езотерик Ісіда Гайя.

Початок катаклізмам, за її словами, покладено ще цього року: в певних країнах вже відбуваються затоплення, повені, цунамі. В 2024 році вода прийде на територію кожної країни, проте, на переконання таролога, цю стихію потрібно сприймати як портал в нову реальність та як очищення.

Таролог також повідомила, що у лютому 2024 році закінчиться дворічний цикл, і почнеться нова трансформація на Землі. Ця подія відбудеться в кінці лютого – березні. За її словами, слід очікувати нових катаклізмів та незвичних природних явищ. Усі ці події підштовхують людей до нових дій. Проте нові рішення мають бути не через страх, а вилитися у бажання допомогти собі та ближнім.

Екзотерик повідомила, що 2024 -2027 роки – це період повного перезавантаження України. 2024 рік – це рік максимального загасання конфлікту в Україні.

За її словами, інших куточках планети впродовж 2024 року можливі нові спалахи конфліктів та поява “гарячих точок”, але в Україні енергія темноти і бою буде знижуватися.

 

Джерело.