facebook

Це може статися вже дуже скоро.

Екстрасенс Яна Пасинкова розповіла, що наступного року планується великий відступ російських окупантів із українських територій. За її словами, буде певна хвиля, яка випливе з нашої землі.

Пасинкова додала, що вже у березні 2024 року нам вдасться звільнити деякі території. Інші ми також звільнимо, це лише питання часу.

“Насамперед наші воїни звільнять території, які найбільше постраждали за час війни – міста, які розташовані біля води, та міста, де є стратегічно важливі об’єкти. Наприклад, там, де Запорізька АЕС чи якийсь хімічний завод чи інше небезпечне підприємство “, – сказала Пасинкова в інтерв’ю УНІАН.

Крім того, вона назвала слабкі місця окупантів. По-перше, це все, що пов’язане із водою. Також екстрасенс звертає увагу на їхню техніку, яка на перший погляд здається великою та потужною.

“Насправді вона вся гнила, стара і дірка. Дам зараз таку філософську відповідь. Чим більше шафа – тим голосніше вона падає. Ще одне слабке місце окупантів – майбутня зміна влади в Росії”, – підсумувала експерт.

Джерело.