facebook

Сьогодні, 27 жовтня, у Львівській області прощаються із загиблими військовими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

 

Євген Узунов

Із перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист країни до лав Національної гвардії України. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання НГУ. Постійно вдосконалював свою військову майстерність.

На війні загинули п’ятеро Героїв із західної області

Андрій Рубель

Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист країни від окупантів до лав 65-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Запорізької області.

На війні загинули п’ятеро Героїв із західної області

 

Сергій Долотін

Солдат кулеметного взводу військової частини. У травні 2022 року із сім’єю прибув як ВПО в смт Дашава Стрийської громади. У лютому 2023 року був призваний в ЗСУ. Зник безвісти в районі н.п. Новоєгорівка на Луганщині, виконуючи бойове завдання.

На війні загинули п’ятеро Героїв із західної області

 

Ігор Максимів

З квітня 2023 року пішов захищати країну. Був стрільцем-снайпером механізованого батальйону в/ч А4053. Загинув 18 жовтня 2023 року поблизу Куп’янська Харківської області.

На війні загинули п’ятеро Героїв із західної області

 

Дмитро Паньків

Був молодшим сержантом, обороняв Україну на східному напрямі. Загинув 5 жовтня 2023 року внаслідок ворожого мінометного обстрілу в районі населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.

Джерело.