facebook

Охоронцям нібито здалося, що бандаж жінки – крадена вішалка.

У Києві охоронці ТЦ “Епіцентр” на проспекті Степана Бандери, 11-А нібито силою роздягнули 67-річну жінку. У потерпілої трапився інфаркт через отриманий стрес. За словами родича жінки, співробітникам магазину здалося, що вона вкрала вішалку.

Про це ТСН.ua розповів зять постраждалої Ніни Ж.

Чоловік пояснив, що жінка має серйозні проблеми із кістками і ходить із кардіостимулятором. Вона “рівняє” собі спину за допомогою дощечки, інколи підкладає вішалку для одягу.

“Ми кепкували і казали, що давайте зробимо нормальний бандаж. А у неї свої там методи. Буває, в магазинах їй роблять зауваження, типу що це у вас за вішалка стирчить, і вона тоді знімає одяг, показує, що все нормально”, – розповів родич Ніни Ж.

Похід в “Епіцентр”
За словами чоловіка, у неділю, 12 грудня, жінка пішла до “Епіцентру” біля станції метро “Почайна”. Там до неї нібито застосували силу.

“Її просто фізично зупинили, схопили за руки, заламали і повели кудись. Залякали, змусили роздягнутись. Вона не все пам’ятає в такому стресі, до ранку не спала. Двічі втрачала свідомість”, – розповів чоловік.

Родич потерпілої показав фото огляду терапевта після інциденту. На прийомі жінка скаржилася на головний біль, запаморочення, серцебиття, поколювання кінцівок і підвищений кров’яний тиск. Попередній висновок кардіограми – інфаркт міокарда.

Просять надати відео інциденту
“Написати заяву в поліцію ще не встигли, бо на першому місці стоїть здоров’я”, – пояснив чоловік.

Він додав, що Ніна Ж. написала заяву в “Епіцентр” з проханням надати відео з камер спостереження. Родич почав шукати адвокатів, які допоможуть притягнути винних до відповідальності.

Коментар “Епіцентру”
Зазначимо, що журналісти сайту ТСН.ua звернулися до “Епіцентру” з проханням надати коментар щодо інциденту. Там пообіцяли розібратися в НП.

“Безпека відвідувачів наших ТЦ – один з головних пріоритетів роботи компанії. Тому керівництвом торговельної мережі вже ініційовано службове розслідування, що має на меті з’ясування причин та обставин виникнення інциденту в торговельному центрі. Інформацію ми зможемо надати найближчим часом, після з’ясування всіх фактів та обставин події”, – повідомили в магазині.

 

Джерело.