facebook

Відьма Марія Тиха пояснила, чи помре путін найближчим часом: “Закінчення війни в 2024 році”

У часи війни асоціація зі словами “відьма” є неначе оберегом від ворогів, адже відьми часто бувають захисницями земель (згідно міфології).

Марія Тиха – відома українська відьма, до якої звертаються звичайні люди за допомогою. В інтерв’ю для “Телеграф”, вона розповіла, як скоро може закінчитися війна для України та чи помре найближчим часом Володимир путін.

Марія Тиха розповіла, що у період війни люди можуть помічати в собі надздібності – так їм допомагає їх рід і оберігає від бід, але після війни все стане як було. Стосовно війни і коли вона закінчиться Тиха висловилась, що вона сподівається на закінчення бойових дій в 2024 році, але видінь про це не було. Тож залишається тільки гадати.

Вона дивилася на ситуацію і побачила, що після Херсонської буде звільнення Криму. Але спочатку росіяни знову захочуть взяти всю область, тож варто сподіватися на краще.

Дивлячись на ситуацію з Ізраїлем виникає питання і занепокоєння: чи не припиниться допомога Україні на фоні нової війни? Марія відповіла на це питання і розповіла, хто, скоріше за все, переможе у тій війні. Допомога Україні, припинятися не буде, лише одного місяця ми можемо спостерігати паузу, але це не надовго. Ізраїль повинен виграти у цій війні.

Путін вірить у магію та використовує спеціальні ритуали для своїх успіхів. У нього є свої магічні календарі, згідно з якими він веде бойові дії. Про це свідчить побудована церква присвячена війні, але смерті його найближчим часом не буде.

Джерело.