facebook

Hapeштí! Янa Пacинкօвa: кapти пօкaзaли Дaтy Зaвepшeння Bíйни тa кօли відкриють кордон

Янa Пacинкօвa: Kapти пօкaзaли Дaтy Зaвepшeння Bíйни тa кօли вíдкpиютьcякօpдօни.

Нагадаємо тарологи, астрологи та екстрасенси, які передбачили, кому в липні пощастить, дали відповідь на найважливіше для українців питання – коли закінчиться війна з Росією.

Після вторгнення російських окупантів 24 лютого 2022 року життя всіх українців змінилося, більшість країн світу об’єдналися для допомоги Україні, а ЗСУ стали на захист суверенітету та незалежності держави.

Таролог Людмила Хомутовська вважає, що перемога на полі бою очікує на Україну у 2023 році. У 2024-му війна остаточно закінчиться, а Росія буде змушена виплачувати репарації. “Повне закінчення з репараціями – це буде 2024 рік.

А ось перемога наша на фронті буде у 2023 році. Карти на питання про 2023 рік показують перевернуту вежу – це мир. А на питання про 2023-й – у нас королева жезлів. Це про мудрий вогонь, завдяки якому ми переможемо стратегічно”, – сказала Хомутовська. Вона переконана, що перемозі України передуватимуть дуже складні переговори. За словами Хомутовської, смерть Путіна не зупинить війну миттєво. У Росії мають відбутися певні зміни.

Пророк Валерій Шатілович каже, що бойові дії в Україні закінчаться у 2023 році. За його словами, лінія фронту стабілізується і чимось нагадуватиме АТО з 2014 до 2022 року. Але про відновлення кордонів України можна буде говорити з 2024 року. Складнощі виникнуть навколо Криму, який сам проситиметься до України, вважає Шатілович.

“Саме Крим треба буде повертати не військовим чином. Не зайшли та забрали. З ним треба буде домовлятися, а це займе час”, – зазначив він.

Перуанські шамани також зробили свій прогноз щодо закінчення війни в Україні. На щорічну церемонію очищення вони принесли портрети Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

За прогнозом шаманів, війна закінчиться влітку 2023 року, а мирний договір між Україною та Росією підпишуть вже до серпня. “Все це заспокоїться. Настане світ, спокій. Це те, що ми бачили”, – заявив шаман Клеоф Седано. Провісниця Ванга також бачила закінчення війни у 2023 році.

Раніше у своїх пророцтвах вона говорила, що 2022-й стане страшним для світу. Але вона зазначала, що війна триватиме не більше двох років і закінчиться влітку. Астролог Влад Росс побачив закінчення війни вже цього року. “У 2023 році Україна поверне собі всі території.

Більше того, ЗСУ створять таку ситуацію для окупантів, що ті втікатимуть самі”, – каже Росс. Крім того, астролог упевнений, президент РФ Володимир Путін скоро помре, і якщо його місце займе чинний мер Москви Сергій Собянін, то війна закінчиться відразу. Якщо місце кривавого диктатора займе хтось інший, може статися “заморозка”, але навіть якщо буде такий розклад, то закінчення війни він бачить у серпні-вересні 2023 року.

Таролог Стелла стверджує, що війна в Україні закінчиться вже на початку вересня 2023 року, тоді як документально війна закінчиться на початку 2024 року. “З підписанням договорів доведеться почекати. Це перехід на 2024 рік, коли буде звільнено три особливі території – Донецьку та Луганську області, а також Крим.

Те, що звільнять Херсонську та Запорізьку області, і так зрозуміло”, – заявила Стелла. За словами таролога, у майбутньому світ побачить ще не одну жахливу війну. У 2028 році Китай воюватиме з Тайванем, а також вирішуватиме територіальні суперечки з Росією. Проте розв’язана Путіним війна в Україні остання і вже з 2024 року наша країна житиме в спокої.